bec

Graduate i BEC

Vil du udfordre dine analytiske evner? Vil du samarbejde med andre skarpe hjerner om kompleks it med betydning for millioner af danskeres hverdag? 1. september hvert år starter vores graduateprogram for spirende it-talenter.

I BEC’s graduate-program får du en fastansættelse fra dag ét, og du får stor indflydelse på dine opgaver og din arbejdsdag. Du bliver del af et agilt team med en erfaren mentor, som samarbejder i 14-dages-sprints med løbende leverancer. Samtidig deltager du i et seksmåneders læringsforløb sammen med de andre graduates.

Bliv graduate inden for business intelligence

Vil du omsætte store mængder af komplicerede finansielle data til intelligent forecasting for at forstå bankkunder og deres digitale adfærd? Vil du fra dag ét arbejde med centrale opgaver, der direkte påvirker bankernes license to operate? Data er i stigende grad nøglen til optimering af bankens forretning, og du kan være med til at udvikle fremtidens datadrevne finanssektor indefra.

Som BI-konsulent bliver dine opgaver fx at:

  • Udvikle BI-løsninger fra datakilde og frem til anvendelsen i BEC’s pengeinstitutter.
  • Deltage i BI-projekter med teknisk og forretningsmæssig behovsafdækning og udvikling af dynamiske BI-løsninger
  • Analysere data for eksempelvis at optimere BI-platformens performance eller detektere hvidvask af penge.
  • Være med til at holde et stort og forretningskritisk enterprise BI-miljø i luften.

Bliv graduate inden for it-udvikling

Nye digitale betalingsformer, innovative fintech-iværksættere, internationale betalingsteknologier, cybertrusler, robotteknologier, open banking, online investeringsløsninger, big data og kunstig intelligens er nogle af de mange teknologiske tendenser, der skyller ind over finanssektoren i de kommende år.

Som it-udvikler får du mulighed for at:

  • Udvikle, igangsætte og optimere it-løsninger med ekstremt høje krav til kvalitet og driftstabilitet.
  • Blive ekspert på dine ansvarsområder og en eftertragtet sparringspartner for kunder, dit team, andre kolleger og eksterne samarbejdspartnere.
  • Udarbejde brugervenlige vejledninger, løsningsskitser og løsningsbeskrivelser.

Kan du se dig selv i BEC’s graduateprogram?

Hvert forår åbner vi for ansøgninger til årets graduateprogram med start 1. september.

Få en mail fra BEC’s jobagent, når vi har ledige stillinger. Så bliver du automatisk vurderet til relevante stillinger og holder dig opdateret om nye graduate-programmer.