bec

Graduate i BEC

Vil du udfordre dine analytiske evner? Vil du samarbejde med andre skarpe hjerner om kompleks it med betydning for millioner af danskeres hverdag? I februar-marts tager vi imod ansøgninger til vores graduateprogram med start 1. august.

[addthis tool=”addthis_inline_share_toolbox_ydr6″]

I BEC’s graduateprogram får du en fastansættelse fra dag ét, og du får stor indflydelse på dine opgaver og din arbejdsdag. Du bliver del af et scrum team, hvor vi samarbejder i 14-dages-sprints med løbende leverancer. Samtidig deltager du i et seksmåneders læringsforløb sammen med et hold af graduates, og du får en erfaren mentor.

I hele læringsforløbet veksler vi mellem fælles interne undervisningsdage og ‘hands on’ i dit team. Undervisningen tager udgangspunkt i BEC’s it-udvikling, og vi kommer bredt omkring alt, hvad du skal vide om forretningen, platforme, databaser, kodesprog, agile metoder (Scrum) m.m. Vi er stolte af, at du vil blive undervist af tidligere graduates, der nu er ninjaer i BEC-viden.

Vil du skabe ny indsigt og viden med big data og predictive analysis?

Vil du omsætte store mængder af data til konkret viden med henblik på at skabe værdi for BEC’s kunder? Vil du fra dag ét arbejde med centrale opgaver, der direkte påvirker pengeinstitutterne? Data er i stigende grad nøglen til optimering af pengeinstitutternes forretning, og du kan være med til at udvikle fremtidens datadrevne finanssektor indefra.

Som BI consultant bliver dine opgaver fx at:

  • Udvikle BI-løsninger fra datakilde til anvendelsen hos kunden
  • Bidrage med teknisk og forretningsmæssig behovsafdækning af BI-projekter
  • Udvikle værktøjer til håndtering og kvalitetssikring af data
  • Analysere data for eksempelvis at optimere BI-platformens performance eller detektere hvidvask af penge.
  • Være med til at holde et stort og forretningskritisk enterprise BI-miljø i luften.

Er du nysgerrig på design, udvikling og optimering af it-løsninger?

Nye digitale betalingsformer, innovative fintech-iværksættere, internationale betalingsteknologier, cybertrusler, robotteknologier, open banking, online investeringsløsninger, big data og kunstig intelligens er nogle af de mange teknologiske tendenser, der skyller ind over finanssektoren i de kommende år.

Som software developer får du mulighed for at:

  • Være med til at fremtidssikre løsninger i henhold til tidssvarende compliance og teknologier
  • Afdække kundebehov og udarbejde samt udfordre løsningsforslag
  • Deltage i hele udviklingsprocessen – analyse, design, udvikling og test
  • Klargøre ny funktionalitet til produktion
  • Analysere og rette driftsfejl på eksisterende systemer.

Kan du se dig selv i BEC’s graduateprogram?

I februar tager vi imod ansøgninger til årets graduateprogram med start 1. august.

Hvis du går videre fra første samtale, inviterer vi dig til en graduateworkshop, hvor du vil få et bedre kendskab til BEC, se huset, og møde eventuelle kommende kollegaer. Samtidig vil du få lejlighed til at vise endnu mere af dig selv gennem forskellige typer af opgaver. Således at både du og vi har de bedste forudsætninger for at vurdere, om du og BEC er det helt rette match. Du vil senest ultimo maj få svar på, om du bliver en del af BEC’s graduateforløb.