Ledige stillinger

Vi er altid interesserede i nye kolleger, som brænder for teknologi. Se ledige stillinger her, tilmeld dig BEC’s jobagent, send os dit CV, eller send os en uopfordret ansøgning.

Vi er 1700+ BEC’ere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Vi er hele tiden på udkig efter nye ambitiøse medarbejdere.

Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive it-løsninger, som kan dække deres totale behov for it. It-løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank til en komplet capital markets-platform.

Når vi rekrutterer i BEC

Rekrutteringsprocessen i BEC består typisk af screening af ansøgning og CV, hvor vi vurderer dine kompetencer i forhold til den ledige stilling, du har søgt.

Vi udvælger herefter kandidater til en første samtale. Hvis vi ser et muligt match, bliver du inviteret til en anden samtale.

I nogle tilfælde benytter vi os af personlighedstest og færdighedstest i forbindelse med anden samtale.

Hvis vi tilbyder dig jobbet, indhenter vi i den forbindelse minimum to referencer. Dette sker efter aftale med dig, og du udpeger selv dine referencer. Som en del af vores sikkerhedsprocedurer tjekker vi, om du er registreret i RKI. Vi har også brug for en kopi af dit seneste eksamensbevis og billed-id samt din aktuelle straffeattest, som du selv indhenter.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om en konkret stilling, kan du ringe til kontaktpersonen i opslaget. Hvis du er i tvivl om noget i forbindelse med ansøgningen eller har generelle spørgsmål til BEC, er du velkommen til at kontakte BEC Talent & Workforce.

logo