BEC_28-09-2016_marketing64493

BEC’s kunder

BEC leverer it-ydelser til flere end 50 mindre og større finansielle virksomheder. Kunderne er danske pengeinstitutter, udenlandske pengeinstitutter i Danmark og særlige aktører i den danske finanssektor.

Danske pengeinstitutter

Mange af BEC’s kunder er danske pengeinstitutter – fx Arbejdernes Landsbank, Den Jyske Sparekasse, Lollands Bank og Lægernes Pensionsbank. BEC har store kunder som Nykredit og Spar Nord og mindre kunder som Frørup Andelskasse og Møns Bank. Mange af disse pengeinstitutter er også medejere (medlemmer) af BEC – se listen over medlemmer nedenfor.

Udenlandske pengeinstitutter i Danmark

De fleste udenlandske banker med tilstedeværelse i Danmark har valgt BEC som it-partner – fx Handelsbanken, SEB, Swedbank, Fortis, Citi og Banque Internationale á Luxembourg.

Sektorkunder

Også en række særlige aktører har valgt BEC som it-partner til løsninger, som kræver dyb faglig indsigt i den danske finanssektor – fx Finans Danmark, Finanstilsynet, Pensionsinfo og Lokale Pengeinstitutter.

Kunder med særlige forhold

BEC er it-partner for mange kunder med særlige forhold – fx GrønlandsBANKEN, der skal drive bank over store afstande i fjerntliggende områder, eller Danmarks Nationalbank med behov for it-løsninger på centralbankområdet.

Medlemmer

BEC’s ejere er 21 danske pengeinstitutter, som både er medlemmer af andelsforeningen BEC og kunder hos BEC:

Eksempler på øvrige kunder – pengeinstitutter

Eksempler på øvrige kunder i finanssektoren

Visit us on LinkedIn

Job i BEC

Få direkte besked om nye karrieremuligheder.