10/08/2022

BEC Talent Program kåret som ”Best IT Internship Program”

Academic Partners Foundation i Polen har anerkendt BEC Talent Program som “Best IT Internship Program 2022” i kategorien softwareudvikling.

Baseret på en undersøgelse blandt over 1.000 studerende er BEC Talent Program blevet anerkendt af Academic Partners Foundation som det bedste praktikprogram inden for softwareudvikling i Polen.

BEC Talent Program, der løber på tværs af grænserne i Polen og Danmark, er målrettet til kandidater og studerende inden for datalogi og andre IT-relaterede områder med det formål at hjælpe talenter med at udvikle sig til fremragende specialister.

1-årigt program med fast ansættelse

Talentprogrammet er en 1-årig uddannelse på fastansættelse med en attraktiv løn.

Den 1. august kom det seneste hold klasse på 36 talenter i Polen (foto nedenfor) og 13 talenter i Denmark med i programmet. De er nu i gang med deres uddannelsesforløb inden for fire spor: junior softwareingeniør, junior dataingeniør, junior forretningsanalytiker og junior IT-infrastrukturspecialist.

De får en intensiv introduktion til vores virksomhed og viden om vores teknologier, metoder, værktøjer, værdier og kultur.

Det næste polske hold starter i februar 2023, og det næste danske hold starter i august 2023.

Følg os på LinkedIn og Facebook for at vide, hvornår rekrutteringskampagnen starter.

Læs mere om BEC Talent Program her.

logo