05/11/2020

BEC Mobilbank når én milliard logins

Efter næsten 10 års drift har BEC Mobilbank netop rundet de første én milliard logins.

Én milliard gange har danske bankkunder nu logget ind i de mobilbanker, som pengeinstitutterne i BEC-fællesskabet tilbyder til deres kunder.

BEC Mobilbank blev lanceret i sin første version i marts 2011, og den blev hurtigt hovedindgangen til banken for de 21 procent af danske bankkunder, der har et BEC-pengeinstitut som deres primære bank.

”Det har været interessant at være del af denne udvikling i de næsten 10 år, der er gået, hvor vi løbende har videreudviklet mobilbanken med agile udviklingsmetoder. Smartphones er blevet hvermandseje, og det er blevet nemt og hurtigt lige at tjekke sin saldo eller overføre penge – når som helst og hvor som helst,” fortæller udviklingschef Henrik Jensen, BEC, som har arbejdet med mobilbanken i hele perioden.

Især omkring de store lønningsdage ser BEC markant øget trafik i mobil- og netbank.

Mobilbanken overhalede allerede i april 2014 den browserbaserede netbank med flest logins.

”Derfor har vi også lige siden tænkt ’mobile first’, når vi skulle prioritere vores kræfter,” fortæller Henrik Jensen.
Både mobilbanken og netbanken – som i øvrigt også bruges i mobilbrowsere – fortsatte med at vokse i popularitet indtil 2018, hvorefter netbanken er faldet en smule.

Til gengæld fortsætter bankkunderne med at logge oftere og oftere på mobilbanken, der findes som app til både Android- og Apple-telefoner. Hver måned logger kunder i BEC-pengeinstitutterne nu ind i deres mobilbanker over 22 millioner gange.

logo