11/02/2022

BEC åbner for ansøgninger til BEC Talent Program

Nu kan du søge ind på BEC Talent Program 2022. Vi søger nysgerrige, datadrevne og dygtige graduates.

Leder du efter et sted at starte din karriere som software engineer eller business analyst?

BEC har nu åbent for ansøgninger til vores talentprogram 2022 i Danmark. Vi er på udkig efter nysgerrige, datadrevne og dygtige graduates, der sammen med resten af BEC skal bygge kompleks finansteknologi og sikre effektive, pålidelige it-systemer til den danske banksektor.

 

12 måneders læring og en permanent kontrakt

I BEC’s talentprogram får du 12 måneders skræddersyet læringsforløb med fokus på både teknologier og forretningsbehov.

Du er fastansat fra dag ét og bliver tilknyttet dit helt eget team og mentor fra starten. Foruden 6-8 ugers træning indgår du på lige fod med dit team i den daglige opgaveløsning.

“Det er en kæmpe fornøjelse at modtage graduates og følge deres udviklingsrejse fra nysgerrige nyuddannede til teknologisk stærke professionelle med branchekendskab og evne til at bidrage i et fællesskab. Ud over faglig indsigt giver talentprogrammet et socialt fællesskab, som varer ved længe efter,” fortæller Birgitte Kryger Rasmussen, der er talent partner i BEC

Et internationalt talentprogram

Om et par uger åbner vi også for ansøgningerne til vores talentprogram i Polen. Her leder vi efter fremtidens software engineers og data engineers.

De to programmer forenes, når både kandidater fra Polen og Danmark skal onboardes og modtage undervisning i august 2022. Hele programmet sluttes af med et fælles hackathon i juni 2023, hvor vi på tværs af landegrænser dyster om at udvikle den bedste it-løsning.

Læs mere og ansøg her.

logo