01/03/2022

40 år i BEC

Subject matter expert Lene Garner Durup fejrer 40 år i BEC.

I dag fejrer Lene Garner Durup sit 40-års jubilæum i BEC. Siden 1982 har hun arbejdet med udviklingen af rapporteringer ud mod vores kunder og finansløsninger i BEC.

En pioner der altid søger nye udfordringer

Lene Garner Durup startede sin karriere i BEC som den første kvindelige systemkonsulent nogensinde. Hun forsatte med at være frontløber, da hun efter kort tid inde i jobbet lod sig inspirere af udviklerne i BEC, og insisterede på at blive mere selvhjulpen med en computer. En udvikling hendes kolleger ikke umiddelbart fulgte med på i starten.

Fra systemkonsulent til programmør videre til projektleder og endnu et skridt videre til afdelingsleder – Lene Garner Durup har altid søgt nye udfordringer. Når vi spørger hende, hvorfor hun er blevet i BEC i alle disse år, forklarer hun:

”Mit fokus har altid været på at blive ved med at bevare min viden gennem alle årene. Førhen var vi selv ansvarlige for at løse udfordringer, vi kunne bare ikke give spørgsmålene videre, vi skulle selv finde svarene – det kunne være helt nede i en bestemt kode. Jeg har arbejdet og haft kontakter med stort set alle løsninger i BEC. Og det har resulteret i en meget nørdet og bred viden om både systemer, projekter og roller i BEC.”

Hun fortsætter:

”Jeg elsker at være her – jeg kan godt lide kulturen, mine kolleger, udfordringerne og mulighederne. Hvis jeg vil prøve noget nyt, skal jeg bare stikke næsen frem. Jeg har en tendens til altid at søge nye udfordringer og blive ved at udvikle mig selv.”

Man bør aldrig være begrænset af alder

I dag er Lene Garner Durup subject matter expert i Finance Solutions og arbejder som epic owner på et projekt kaldet Sektor/Branchekoder, derudover er hun tilknyttet EFP projektet, hvor hun arbejder med dokumenterne til ”Kritisk vigtig outsourcing”, er også involveret i økonomiopfølgning på samme projekt. Heldigvis får vi glæden af Lene Garner Durup mange år endnu.

“Jeg har ikke tænkt mig at stoppe lige foreløbig, man skal aldrig lade sig begrænse af alder. Jeg vil blive ved med at være nysgerrig, forpligte mig til at udvikle mig og bidrage, fordi jeg nyder at komme på arbejde hver dag,” siger hun.

logo