01/12/2020

3 x 25 år i BEC

1. december kan Henrik Jensen, Mette Sørensen Jensen og Nikolaj Piet Pagh fejre 25-års jubilæum i BEC.

Den 1. december fejrer tre medarbejdere deres 25-års jubilæer hos BEC.

Henrik Jensen fejrer 25 år i BEC

Henrik Jensen startede som systemkonstruktør i BEC den 1. december 1995. Han kommer fra en familie af bankfolk og er uddannet datamatiker, så at arbejde hos BEC var en mulighed for at kombinere hans interesser i både udvikling og banker.

Hans første år hos BEC blev brugt på at udvikle et nyt system til arbitrage og udenlandsk betalingsformidling. Derefter begyndte Henrik Jensen at arbejde med projektledelse, hvilket ledte ham til en bred vifte af projekter – for eksempel udskiftning af kasseløsningerne i alle BEC-pengeinstitutter i forbindelse med år 2000-problematikken.

Fokus på slutkundernes touchpoints

I de seneste mange år har Henrik Jensens fokus været på slutkundeløsninger. I dag er Henrik Jensen udviklingschef for eBusiness. Hans primære fokus er de touchpoints, som slutkunderne møder, når de bruger BEC-løsninger såsom Net- og Mobilbank, instant messages/SMS, fysisk print og kuvertering, etc.

”Det spændende i dette job er, at feedback er kontant og kommer prompte fra slutkunderne – dette er alt fra en netbank, der ikke virker, til en funktion, der ikke spiller optimalt. Det interessante og udfordrende ved disse løsninger er, at vi alle også anvender dem og har vores egne holdninger til, hvordan godt og dårligt, rigtigt og forkert ser ud. Men det giver et kick, hver gang et af vores teams har ramt spot on i forhold til time to market, løsningens indhold og udsende,” fortæller Henrik Jensen.

eBusiness arbejder i øjeblikket på, hvordan fremtidige digitale løsninger version 2.0 skal være, hvilken arkitektur skal understøtte dem, og hvordan det realiseres i samarbejde med BEC’s kunder og interne samarbejdspartnere.

Plads til at vokse

Når Henrik Jensen beskriver, hvad der karakteriserer BEC, lægger han vægt på, hvor meget BEC har udviklet sig og forsat gør. Da han startede i BEC, blev han placeret foran en OS/2-maskine med en sort skærm klar til at interagere med. Men hvad der forbliver konstant, er, at BEC er et sted med plads til professionel udvikling og en kultur, hvor kollegaer altid er klar til at hjælpe dig. Henrik Jensen beskriver, at fantastiske kollegaer og BEC’s kultur har spillet en stor rolle i hans daglige virke.

Henrik Jensen er gift med Carina, og sammen har de tre børn. Han bruger så mange timer som muligt på at motionere i naturen på en racercykel eller i sine løbesko.

Mette Sørensen Jensen fejrer 25 år hos BEC

Mette Sørensen Jensen dimitterede i 1987 som datamatiker. Hun begyndte sin karriere med tre år hos KTAS (nu TDC), hvor hun blandt andet udviklede i COBOL på et større lagerstyringssystem. Efter det var hun ansat hos Berlingske i fem år, hvor hun forsat arbejdede med COBOL, DB2, MARK IV og MARK V.

1. december 1995 startede Mette Sørensen Jensen sin karriere hos BEC i Nationalbank-afdelingen som udvikler og projektleder. I 2002 flyttede hun til Totalkredit-afdelingen, hvor hun var med til at konvertere Totalkredit-systemet fra DL1 til DB2. Hun har ledet en række mindre projekter og var i en periode udlånt til VP Securities.

I 2009 begyndte Mette Sørensen Jensen at arbejde med Calypso som release manager i Capital Markets-området, hvor hun var en del af implementering af Arbejdernes Landsbank som den første bank på Calypso.

I en periode var hun virksomhedsoverført til Nordisk Finans IT (NFIT), hvor hun forsat arbejdede med BEC Calypso, men kom tilbage til BEC i 2012. I dag arbejder Mette Sørensen Jensen forsat med BEC Calypso som release manager i team Platform, og i en periode på 3,5 år havde hun også rollen som scrum master for teamet.

Mette Sørensen Jensen beskriver, at hun har været på en fantastisk rejse i BEC, karakteriseret af gode kollegaer og spændende og forskelligartede opgaver.

Privat er hun gift med Henrik og bor på et lille landbrug i Ringsted. Sammen har de børnene Louise (26), Kasper (23), og Mads (19). Hun bruger meget af sin fritid på landbruget og sine islandske heste. Hun elsker sport som badminton, svømning og fitness.

Nikolaj Piet Pagh fejrer 25 år i BEC

Den 1. december 1995 startede Nikolaj Piet Pagh som udvikler i BEC. Han var uddannet edb-assistent og havde et par års erfaring som databasesupporter og netværksadministrator.

I løbet af sine 25 år hos BEC har Nikolaj Piet Pagh arbejdet som udvikler i mange områder og har for eksempel udviklet på BEC Netbank. I dag arbejder han med CCM (customer communications management), der håndterer system- og brugergenererede dokumenter for BEC-pengeinstitutterne. Han arbejder i Java på den decentrale platform MIX og BEC’s administrationsmodul på bankernes I*Net.

At blive betalt for udføre sin hobby

“BEC er et sted, hvor du har mulighed for at udvikle sig, og hvor du kan blive betalt for at udføre din hobby,” fortæller Nikolaj Piet Pagh.

”Jeg har altid været udvikler, både privat og professionelt. I BEC har jeg altid haft mulighed for at udvikle spændende løsninger og fået lov til at være kreativ og løsningsorienteret.”

Privat bor han med sin kæreste Kirsten, og sin yngste søn Ricky på deltid. Han har også to ældre sønner, som er flyttet hjemmefra. Han bruger sin fritid sammen med sin kæreste eller på sin passion for spiludvikling.

logo