01/11/2020

2 x 25 år i BEC

1. november kan Jette Østerballe og John Schaiffel-Nielsen fejre 25-års jubilæum i BEC.

To medarbejdere har den 1. november 2020 været ansat 25 år i BEC.

Jette Østerballe

Jette Østerballe begyndte som systemkonstruktør og projektleder i 1995, hvor hun kom til BEC med en baggrund som edb- og kontorassistent. I løbet af sine første år hos BEC supplerede Jette Østerballe med en HD-uddannelse i organisation, som hun færdiggjorde i 1998.

I perioden 2000-2005 var Jette Østerballe afdelingsleder for Lønsystemer og Totalkredit og skiftede derefter til Styring & Regnskab, hvor hun var udviklingschef, frem til hun gik på barsel i slutningen af 2007. Efterfølgende har Jette Østerballe været projektleder for projekter primært på forretningsområderne Handel & Depot og Styring & Regnskab. I 2016-2018 arbejdede hun som epic owner med ansvar for at drive større initiativer fra idé til realisering.

I dag er Jette Østerballe product owner for Securities Platform, som har ansvaret for afvikling af handler og for datafundamentet og integrationsløsninger på handelsområdet.

Hjælpsomme kollegaer

Jette Østerballe har fra dag ét følt sig meget velkommen i BEC, og hendes tid hos BEC har været præget af hjælpsomme kollegaer, som har en god og fri omgangstone.

BEC’s størrelse har gjort det muligt at søge nye udfordringer uden at søge udenfor virksomheden. Desuden har Jette Østerballe haft gode ledere, der ved at udfordre, give frihed under ansvar og god opbakning har motiveret hende.

Privat er Jette Østerballe gift med Lars, og hun har to sønner Daniel (17) og Frederik (12), som på grund af gode arrangementer i BEC’s personaleforeninger også har et tilhørsforhold til BEC og kollegaer. I sin fritid nyder hun at fotografere, og hun er frivillig i stævneudvalget i Viborg Svømmeklub, hvor hendes sønner svømmer.

John Schaiffel-Nielsen

John Schaiffel-Nielsen i BEC i 1995, hvor han fik job som systemkonstruktør, og siden har han haft et væld af forskellige opgaver og roller.

I begyndelsen var John Schaiffel-Nielsen udvikler på BEC’s udlandssystemer og systemansvarlig på det internationale betalingssystem SWIFT. I midt 00’erne var han med til at implementere ”Udviklingsprocessen”, som var en strømlining og samling af de daværende forskellige udviklingsprocesser i BEC. Her støttede han blandt andet projektledere i at adoptere den nye proces. Fra 2015 til 2017 var han programleder på BEC’s graduateprogram, hvor han var med til at give mange nyuddannede talenter en god start på deres karriere i BEC.

I sin tid i BEC har han derfor haft mulighed for meget kontakt på kryds og tværs i organisationen. Han mener også, at det kendetegner BEC, at der generelt er mange gode relationer på tværs af afdelinger og områder.

En arbejdsplads i udvikling – altid

John Schaiffel-Nielsen er i dag scrum master i området Platforms & Architecture. Han beskriver BEC som en arbejdsplads, der altid er i udvikling, og som en organisation, der giver rum til at tage nye udfordringer op og lære nyt.

For ham har BEC været mere end bare en arbejdsplads med et godt fagligt fællesskab – det er også et sted med stærke sociale bånd. Derfor fremhæver han de mange fantastiske kollegaer, som et stort aktiv, når han kigger tilbage på hans første 25 år i BEC.

logo