01/03/2024

To nye divisionsdirektører i BEC skal styrke markedsfokus og techtransformation

1. marts er Anja Steenstrup og Anders Kiilerich Holm tiltrådt i BEC Financial Technologies for at stå i spidsen for divisionerne ’Operations’ og ’Customers & Products’.

Anja Steenstrup og Anders Kiilerich Holm er 1. marts tiltrådt i BEC’s senior leadership team. De slutter sig til BEC som divisionsdirektører for to af de otte divisioner i BEC’s nye organisation annonceret den 22. november 2023.

BEC Financial Technologies er den vigtigste it-leverandør for en række af danske pengeinstitutter, der ejer BEC og tilsammen servicerer omkring hver fjerde danske bankkunde.

Ny kunde- og produktfokuseret division

Anders Kiilerich Holm er tiltrådt som direktør for BEC’s nye division ’Customers & Products’.

“Anders Kiilerich Holm kommer med en stærk bankviden til at forme en produktcentreret division baseret på markedsindsigt, slutforbrugerpræferencer og konkurrentbevægelser. Jeg ser meget frem til at arbejde sammen med Anders om, at BEC tager et stærkere forspring i forhold til at imødekomme vores kunders krav med markedsdrevne, standardiserede løsninger,” siger Lars Malmberg, viceadministrerende direktør i BEC.

Anders Kiilerich Holm er uddannet cand.polit. og kommer med en stærk baggrund fra Boston Consulting Group og Danske Bank.

I Danske Bank har han været senior vice president i flere stillinger, herunder head of Product Optimization, head of Strategy & Insights for Large Corporate & Institutions, og head of Strategy & Partnerships for Retail Banking.

”Der er et stort potentiale for BEC i at integrere endnu mere med vores kunder og også forstå deres kunder bedre. Jeg kan ikke vente med at dykke ned i det arbejde sammen med vores kunder og resten af organisationen,” siger Anders Kiilerich Holm.

Driftsdivision skal drive teknologisk transformation

Anja Steenstrup har tiltrådt stillingen som leder af den omdannede driftsdivision ’Operations’.

“Anja Steenstrup er en erfaren leder med solid operationel erfaring fra den nordiske finansielle sektor og vil markant styrke vores evne til at transformere BEC’s techlandskab og it-drift,” siger Jesper Andersen, CTO i BEC.

Anja Steenstrup kommer fra en stilling som leder af Clearing Operations i P27 Nordic Payments Platform. Før det fungerede hun som chief operation operating officer for clearing, internationale betalinger og PSD2 i Mastercard Payment Services Danmark og Nets. Hun har en kandidatgrad i business administration.

“Jeg er rigtig glad for at blive en del af BEC og ser frem til at fortsætte det store arbejde, der allerede er begyndt inden for Operations-divisionen med at centralisere en effektiv, robust, compliant it-drift i samarbejde med BEC-kolleger, kunder og eksterne partnere,” siger Anja Steenstrup.

logo