01/06/2022

40 år i BEC

Subject matter expert Frank Gyll Larsen fejrer 40-års jubilæum i BEC.

Siden 1. juni 1982 har Frank Gyll Larsen leveret it-ekspertise og ledet BEC-projekter til en række kunder – især Nationalbanken og Nykredit.

Udvikling i Roskilde

Det var dengang man kun havde en central mainframe og hulkort, at Frank Gyll Larsen fik et tip om, at der var muligheder lokalt hos BEC i Roskilde.

Ekspert i Nationalbank-it

”Vi var vel omkring 100 medarbejdere dengang i 1982. Jeg startede som udvikler i Nationalbank-gruppen og arbejdede med Cobol til vores mainframe.”

Indtil 2004 havde Frank Gyll Larsen en række roller i Nationalbank-gruppen – fra planlægger til gruppeleder, sektions- og afdelingsleder.

Fra forsikring til Modern Workplace

I 2004 blev Frank projektleder på det såkaldte ALKA-projekt, som var en helt ny satsning og et forsøg på at få forsikring ind i BEC-forretningen.

Projektet blev senere lukket, og forsikring taget ud af forretningen, og siden da har Frank Gyll Larsen arbejdet som teknisk projektleder, eller det man i dag kalder subject matter expert, på arbejdspladskonceptområdet.

”Det er store projekter over flere år med at få nye store BEC-kunder ombord på workplaceløsningen – blandt andet Fynske Bank, Den Jyske Sparekasse og Spar Nord og siden Nykredit med etablering af arbejdspladskonceptet Nykredit Modern Workplace.”

Frank er fortsat dedikeret til Nykredit projekter og del af et team, hvor halvdelen af kollegerne i dag sidder i Polen. Med 40 år i BEC har Frank Gyll Larsen fulgt næsten hele ekspansionen og udviklingen af BEC. Det har aldrig været kedeligt:

”Jeg har prøvet så mange forskellige roller og været med på nogle super spændende projekter. Det har ofte været pionerarbejde og nye projekter, hvor jeg har været med i hele processen. Der er rigtig mange muligheder i BEC, og jeg trives virkelig godt her!” siger Frank Gyll Larsen, og tøver ikke med at sige, at resten af hans arbejdsår også vil være her.

logo