01/07/2020

40 år i BEC

Forretningsarkitekt Pia Günther Væver kan 1. juli fejre 40-års jubilæum i BEC.

Den 1. juli 2020 kan forretningsarkitekt Pia Günther Væver fejre 40-års jubilæum i BEC.

Hun begyndte sin karriere i BDC (Bankernes Datacentral) i 1980, hvor hun blev ansat som udvikler efter at have afsluttet edb-assistentuddannelsen i Aarhus. I 1991 fusionerede BDC og BEC, og Pia Günther Væver fortsatte i BEC som udvikler.

Sidenhen har Pia Günther Væver besiddet mange forskellige stillinger. Hun har eksempelvis arbejdet som projektleder for fællesskabsprojekter og kundeopgaver, som afdelingsleder med ansvar for kunderådgivning, ligesom hun har bidraget til udviklingen af systemer i BEC. Derudover har hun deltaget i tværsektorielt samarbejde med bl.a. Nationalbanken og Totalkredit

Mange gode år i BEC

Pia Günther Væver kan således kigge tilbage på mange gode år i BEC, der har budt på et væld af spændende stillinger, mulighed for at udvikle sine kompetencer og stærke kunderelationer. I dag arbejder hun som forretningsarkitekt i et team, hvor hun afstemmer lovgivning, ønsker og krav fra kunderne mod de muligheder, systemerne tillader.

For Pia Günther Væver er BEC kendetegnet ved mange gode kollegaer og kammeratskaber på tværs af landet og på tværs af niveauer i organisationen:

”I BEC er der rig mulighed for jobrotation. Jeg har arbejdet med mange forskellige opgaver, og har opbygget mange forskellige relationer. I BEC får man mulighed for at prøve af, hvilken ’hylde’ man passer bedst på. Det betyder meget for mig.”

Jubilæet markeres internt i BEC efter sommerferien.

logo