07/01/2020

3 × 25 år i BEC

1. januar havde Helle Pia Jakobsen, Bo Lauritsen og René Bidstrup Bentsen-Petersen 25-års jubilæum i BEC.

Tre medarbejdere havde den 1. januar været ansat i BEC i 25 år.

Helle Pia Jakobsen

Helle Pia Jakobsen har en baggrund som datamatiker, men har arbejdet i mange forskellige områder i løbet af sine 25 år i BEC. Hun har blandt andet arbejdet med analyse og test samt som opgavestyrer inden for forvaltning primært indenfor realkredit og rådgivningsløsninger. I dag arbejder hun som value stream support i Advisory Solutions med forskellige interne administrative systemer i BEC.

For Helle Pia Jakobsen er BEC kendetegnet ved fantastiske kolleger og gode vilkår:

”Jeg har valgt at blive i BEC, da jeg har haft spændende arbejdsopgaver, der har passet godt til mine kompetencer. Jeg har sat pris på den fleksibilitet, der er i BEC, og den gode balance mellem arbejde og privatliv. Og ikke mindst har jeg gennem årene haft fantastiske kolleger, der gør det sjovt at gå på arbejde.”

Bo Lauritsen

Bo Lauritsen blev i 1995 ansat som edb-assistent og har gennem sine 25 år i BEC arbejdet med alle faser i et udviklingsforløb lige fra analyse til igangsætning. Han har været involveret i mange forskellige forretningsområder, men mest af alt inden for investering. Bo Lauritsen er i dag systemkonstruktør i Investment & Static Data, hvor han primært arbejder med mainframekodning i COBOL, men han har også erfaring med BEC’s I*net og kodning i Java.

Bo Lauritsen fortæller, at han er blevet i BEC i 25 år, fordi han har gode kolleger, omgangstonen er fri og uformel, og så har han haft gode muligheder for at skifte mellem arbejdsopgaver, forretningsområder og roller igennem alle årene.

René Bidstrup Bentsen-Petersen

René Bidstrup Bentsen-Petersen begyndte i BEC med at arbejde med mainframe- og java-udvikling indenfor bogføring (kunde/konto), netbank og selvbetjeningsløsninger.

I dag arbejder René Bidstrup Bentsen-Petersen som it-arkitekt i Platforme & Arkitektur, hvor hans primære arbejdsopgaver er API-udvikling og udvikling af fundament-kode, som anvendes i resten af BEC til udviklingen af forretningsløsninger.

For René Bidstrup Bentsen-Petersen er BEC kendetegnet ved en åben kultur på arbejdspladsen, hvor man kan have en ærlig dialog i alle situationer. Derudover værdsætter han mulighederne for at udvikle og dygtiggøre sig som medarbejder, hvilket har betydet, at han har siddet med mange forskellige spændende opgaver og arbejdsområder i sin tid i BEC.

logo