01/09/2020

25 år i BEC

It-udvikler Torben F. Petersen fejrer 25-års jubilæum i BEC.

Den 1. september 2020 kan it-udvikler Torben F. Petersen fejre 25-års jubilæum i BEC. Han begyndte sin karriere i BEC i 1995 som systemkonstruktør. Forinden tilbragte Torben F. Petersen en række år i Forsvarets Datatjeneste, hvor han også tog sin edb-uddannelse.

I BEC har Torben F. Petersen besiddet en række forskellige funktioner. Han har bl.a. arbejdet med kodning i Java og Cobol, der har udviklet systemer til kunder i BEC. I dag arbejder Torben F. Petersen i rollen som løsningsarkitekt og udvikler i Team Lending. Dertil fungerer han også som data steward.

For Torben F. Petersen har de 25 år i BEC været kendetegnet ved et godt arbejdsmiljø med en fri omgangstone og gensidig respekt mellem kollegaer. Derudover har Torben F. Petersen værdsat de gode udviklingsmuligheder indenfor BEC, som har betydet, at han har kunnet besidde forskellige roller i skiftende forretningsområder. På den måde har han kunne nyde godt af mulighederne for at udvikle sin karriere i BEC i takt med, at han har været klar til at møde og håndtere nye udfordringer i it-verdenen.

Privat bor Torben F. Petersen i Næstved sammen med sin kone og søn. Her bruger han sin fritid sammen med familien og holder af at ordne huset og gå i haven.

logo