01/04/2021

25 år i BEC

René Hartvig Pedersen fejrer 25 år i BEC.

Den 1. april 1996 startede René Hartvig Pedersen som udvikler i BEC, og han kan derfor fejre 25-års jubilæum i BEC.

Han er uddannet EDB-assistent og har også en højere handelseksamen (HH) med sig i bagagen. Inden René Hartvig Pedersen kom til BEC, var han ansat som it-tekniker hos Datafilen i Viborg.

I løbet af sine 25 år hos BEC har René Hartvig Pedersen blandt andet arbejdet med fondshandel og afvikling af handler. Desuden var han offshore-ansvarlig i Polen i 2005-2008. I dag er René Hartvig Pedersen data steward og udvikler i teamet Securities.

Altid plads til et grin

René Hartvig Pedersen beskriver BEC som en arbejdsplads med hjælpsomme kollegaer, en god omgangstone – en arbejdsplads, hvor der altid er plads til et grin. René Hartvig Pedersen fortæller også, at der i BEC altid er nye udfordringer at prøve kræfter med, og at BEC i de seneste år har flyttet sig meget på den tekniske platform og i det hele taget har fulgt med tidens tendenser. Noget der i den grad er med til at gøre, at René Hartvig Pedersen fortsat synes, at BEC er en spændende arbejdsplads.

Privat bruger René Hartvig Pedersen tid med sine venner. I vinterhalvåret nyder han brætspil og bøger, men i sommerhalvåret rejser han rundt i både Danmark og Europa, hvor han bl.a. suser rundt i rutsjebaner som medlem af European Coaster Club. Tidligere har René Hartvig Pedersen været aktiv dykker, men nu er tørdragten skiftet ud med cykelshorts, når han går til indendørs bike.

logo