Mød BEC’erne

I BEC er vi over 1.000 medarbejdere. Vi kalder os BEC’ere. Kom indenfor og mød nogle af os.

Balancen mellem den agile proces og teamet

“I mit arbejde fokuserer jeg på forandringsledelse for at få teamet samlet om en god agil proces. Jeg bruger mig selv og min person til at skabe relationer i teamet, for det er vigtigt, at der er balance mellem den agile udvikling og de mennesker, der indgår i processen.”

Laura Holdrup, scrum master

Der bliver nørdet

“Jeg elsker, når der bliver nørdet. Det er fedt at være i maskinrummet, hvor morgendagens teknologi bliver udviklet, og se sine egne ideer blive til virkelighed.”

Henrik Rasmussen, it-arkitekt

Vi arbejder agilt

“Alle i vores udviklingsorganisation arbejder i et skaleret agilt setup. Vi lærer, vi bliver hele tiden bedre, og vi løser udfordringer i fællesskab. Samarbejde på tværs og med vores kunder gør, at vi har stærke netværk både inden for og ud af huset.”

Trine Smedegaard, programchef

Big data hjælper vores kunder

“Big data betyder, at vi kan gøre vores kunder klogere på, hvordan deres produkter bliver brugt i virkeligheden. Vi kan afdække, hvor der er potentiale for at optimere vores kunders produkter, og gøre hverdagen lettere for almindelige bankkunder.”

Rasmus Nielsen, BI-konsulent

Cobol giver mening

“Jeg kunne mange sprog inden jeg startede i BEC, men Cobol er blevet min favorit. Logikken i Cobol giver mening for mig – og det giver mig mulighed for at supportere alle andre it-løsninger i BEC.”

Aram Ahmad, it-udvikler
og tidligere graduate

Stort fokus på udvikling

“I BEC følger vi med tiden, og jeg oplever stort fokus på udvikling – ikke bare fagligt, men også personligt. Mit arbejde handler også meget om indstilling og ikke at sætte sig tilbage i tilfredshed, men hele tiden udfordre, forandre og bidrage. Det er dét der motiverer mig i mit arbejde.”

Frederik Lau Nielsen, it manager

Skaber værdi for både kunder, BEC og medarbejdere

“Med en bred forretningsforståelse navigerer jeg mellem kundernes it-ønsker og BEC’s tekniske muligheder. Det er vigtigt, at mit arbejde skaber værdi for både BEC, vores kunder samt medarbejdere på tværs af it-løsninger og områder.”

Morten Bødtcher, afdelingsleder

En fleksibel arbejdsplads

“Det vigtigt for mig, at mit arbejdsliv og privatliv er i balance – og det er det i BEC. Jeg oplever en stor fleksibilitet på arbejdspladsen, bare man selv er fleksibel, når der er behov for en ekstra indsats.”

Tina Larsen, business finance

logo