Karriere

[rev_slider alias="Karriere-top"] Karriere i BEC 1.100+ BEC'ere arbejder agilt sammen om komplekse teknologier Ledige stillinger Vi er altid interesserede i nye kolleger, som brænder for teknologi. Her kan du se ledige stillinger eller tilmelde dig BEC’s jobagent. Se ledige stillinger » Gør opmærksom på dit talent  Er der ikke en ledig stilling, som matcher dine …

Karriere Læs mere »

[rev_slider alias=”Karriere-top”]

Karriere i BEC

1.100+ BEC’ere arbejder
agilt sammen
om komplekse teknologier

Ledige stillinger

Vi er altid interesserede i nye kolleger, som brænder for teknologi. Her kan du se ledige stillinger eller tilmelde dig BEC’s jobagent.

Se ledige stillinger »

Gør opmærksom på dit talent

 Er der ikke en ledig stilling, som matcher dine kompetencer? Send uopfordret ansøgning, CV, video eller LinkedIn-profil til vores talentdatabase. Så bliver du automatisk vurderet, når vi får en ledig stilling, som passer til dig.

Dit arbejdsliv i BEC

I BEC bygger vi stærk teknologi til danske bankkunder og det danske samfund. Vi elsker tal og teknologi, vi tager ansvar, vi har attraktive ansættelsesforhold, og vi udvikler agilt.

Læs mere »

Mød BEC’erne

I BEC er vi over 1.100 medarbejdere. Vi kalder os BEC’ere. Kig indenfor og mød nogle af os!

Læs mere »

Graduate i BEC

Vil du udvikle komplekse it-løsninger til millioner af bankkunder? Og har du vilje til og mod på at udfordre os med din skarpe hjerne og nysgerrighed? 1. august hvert år starter vores graduateprogram for spirende it-talenter.

Læs mere »

Kontakt People & Culture

Er du i tvivl om noget i forbindelse med en ansøgning til BEC, eller har du lyst til at høre mere
om BEC som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte People & Culture i BEC.

Læs mere »

[rev_slider_vc alias=”karriere-bund”]
logo